14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Разследването за смъртта на Валя спря. Не знаят дали е убийство или самоубийство

Причините за мистериозната смърт на 25-годишната Валентина Иванова все още не са установени по категоричен начин. Това съобщи говорителят на Окръжна прокуратура–Бургас, Красимира Кателиева. Разследването по случая за кончината на медицинската сестра е спряно. Постановление за това е издадено на 13 март тази година.

Валя

„Все още не може да се твърди със сигурност дали става въпрос за убийство или самоубийство”, посочи Кателиева. Въпреки това, наблюдаващият прокурор по производството е сметнал, че „са предприети всички възможни оперативно-издирвателни  мероприятия и направени всички експертизи”

Кателиева  е категорична, че разследването може да бъде възобновено при наличието на нови доказателства. Изготвената съдебно-медицинска експертиза, показва, че по трупа на Валя няма травматични увреждания. Пробата за алкохол също е отрицателна.

„Установено е, че Валя е загинала от естествена асфикция -задушаване“, допълниха от прокуратурата. Неясно обаче остава дали задушаването е настъпило  преди тялото и да падне във водата.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук