10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Дознателка от Приморско е полицай на месеца

 Полицай на месец юли в поредната церемония, провела се в Районно управление «Полиция» – Приморско, стана инспектор Павлина Тодорова – старши раследващ полицай в крайморското управление. Областният Директор – Комисар Милен Димитров й връчи почетна грамота, награждавайки я още със служебна благодарност и три допълнителни дни платен годишен отпуск.

   doznatelka3.jpg      Павлина Тодорова е отличена за работата си по пет бързи производства, свързани с притежание на наркотици и едно досъдебно производство за сексуално посегателство. Павлина Тодорова е семейна, с две деца. Има магистратура по «право» и е започнала работа в Системата на МВР / в Районно управление «Полиция» – Приморско/ през 2005 год.. При получаване на почетната грамота дознател Тодорова благодари на колегите си от управлението и лично на Началника – Комисар Галин Згуров за усилията и съвместната работа, без които постигнатите резултати нямаше да са същите.

         Отличието на старши раследващ полицай Павлина Тодорова е второ за Районно управление «Полиция» – Приморско, след полученото от инспектора от «Криминална полиция» – Атанас Атанасов, който стана полицай на месец ноември миналата година. Инспектор Атанасов бе награден за разкриването на серия от взломни кражби от кафе-автомати, разположени по Южното Черноморие, като освен 13-те кражби на територията на Приморско, бяха разкрити още четири – от кафе-автомати в Несебър и Царево.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук