13.8 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Райна Кабаиванска ще пее с „Петлите“

10 града, внушителни пироефекти и завладяваща музикална емоция представя танцова формация „Петлите“ в най-новия си проект „Път за всеки“. Премиерното представление ще бъде в Бургас, Културен дом на нефтохимика, от 19.00 часа на 1-ви април. Турнето ще продължи до 1-ви юни. 

Благодарение на бързата и адекватна намеса на община Бургас, ние успяхме да участваме в популярното предаване „България търси талант“, каза Георги Димитров, продуцент на ТФ „Петлите“.

12 от младежите – участници в представлението „Път за всеки“, са възпитаници на Центъра за настаняване от семеен тип в комплекс „Славейков“. Останалите 23 деца са част от клуб по латино танци „Бургаски делфин“, с хореограф Теодора Йонова.

„Най-големият танцьор скоро ще навърши 17, а най-малкият е на 12 години. Всички деца се интегрират прекрасно, имат самочувствие и очакват с нетърпение поредната изява“ – сподели Тинка Гичева, управител на Центъра за настаняване от семеен тип.

Центърът в Славейков бе първият, който Общината отвори, след като закри сиропиталището „А.Г. Коджакафалията“. Ние споделяме всеки успех на „Петлите“, затова до последния момент гонехме срокове и подготвяхме нужните законови разрешителни за участие в престижния формат „България Търси талант“ , обясни Мая Казанджиева, директор на дирекция „Социални дейности, здравеопазване и спорт“ в Община Бургас

Танцова формация „Петлите“ подготвя много изненади за своите почитатели. В годишната програма е предвидено още едно турне и голям концерт в зала НДК заедно с оперната прима Райна Кабаиванска. В момента се водят преговори с най-обичаното българско сопрано. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук