15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Районен съд – Бургас задържа под стража обвиняем за блудство с три жени

Районен съд – Бургас задържа под стража Янчо Великов, който е привлечен като обвиняем за блудство с три жени в квартал „Меден рудник“ в гр. Бургас. На 19.08.2014 г. около 23 ч. на асансьорната площадка в жилищен блок, чрез употреба на сила – хващайщки и нанасяйки удари в областта на лицето, извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с лице от женски пол.

Съд

Същата нощ около 23,30 ч. в условията на реална съвкупност с първото деяние, зад блок, чрез употреба на сила – хващайки пострадалата с дясната ръка и притискайки я към себе си, извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на друга жена. Третото деяние сторил на 20.08.2014 г. непосредствено след предходното в условията на реална съвкупност с горепосочените, във вход на блок, като употребил сила – прегръщайки пострадалата с ръце и притискайки я към себе си.

Районен съд – Бургас намери, че от представените по делото доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на Великов на престъпленията, за които е привлечен като обвиняем, за всяко от които се предвижда наказание лишаване от свобода за срок от 2 до 8 години. Съдът установи, че той не е осъждан за умишлени престъпления, но е лице с висока степен на обществена опасност. На този извод навеждат както деянията, за които е привлечен в качеството на обвиняем, така и фактът, че срещу него се води друго досъдебно производство за хулиганство. На 01.09.2014 г . е извършил непристойни действия като мастурбирал пред друга жена. Посочените данни мотивират съда да приеме, че съществува реална опасност Великов да извърши ново престъпление. Съдът не намира за основателни аргументите на защитника му, че той има постоянен адрес и семейство, за което да се грижи, и не уважи искането да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение.

Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване и протест, като въззивното дело ще бъде разгледано от Окръжен съд – Бургас на 09.09.2014 г.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук