16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Райънер пуска десет линии до шест държави от Бургас

От март, следващата година една от най-големите авиокомпании в Европа –  „Райънер” пуска десет нови линии от Летище – Бургас до шест държави. Новината съобщи главния търговски директор на компанията Дейвид О’Брайън, който проведе съвместна среща с ръководството на бургаското летище и кмета Димитър Николов. 

„Нашата цел е да подпомогнем развитието на туризма в България. Това е причината да бъда днес тук в този прекрасен град. Безспорно е, че Бургас е една от главните дестинации за туристите, които посещават страната. Ще кажа само, че оставихме най-доброто за накрая“, каза О`Брайън.  „Чест е да си партнираме с такава голяма компания. Важно за нас е, че Райънер ще има своя целогодишна база в Бургас. Това ще ни осигури почти целогодишен туристическият сезон“, каза кметът Димитър Николов.

Райънер пуска полети от Бургас до Германия, Израел, Италия, Латвия, Полша и Словакия, като до всички страни ще има по два полета седмично, а до Полша – 3.  От компанията обясниха, че цените на билетите ще започват от 15 евро, като се касае за промоционални оферти за първите месеци. След това ще има повишение, което няма да бъде сериозно.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук