11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Ралф плаче: Искам да се извиня на всички

„Чувствам се много засрамен от всичко, което се случи. Наистина не си спомням нищо. Искам да се извиня на всички. Съжалявам много за всичко.“ Това обяви шведския турист Ралф Сундбер, който ритна камериерка в главата, часове след пристигането си в к.к. Слънчев бряг. Днес бургаският съд заседава по негова жалба срещу наложената му от районните магистрати в Несебър мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Защитата на Сундбер настоя той да бъде пуснат срещу „парична гаранция“. Като мотив за искането беше посочено, че чуждият гражданин е съдействал на разследващите органи, не е оказал съпротива при задържането си и няма криминални прояви.

В съдебната палата в Бургас братът на 53-годишния Сундберг, който обяви, че е готов да помогне на роднината си като плати гаранцията му. Адвокатът на чужденеца Петя Чернаева обяви, че е разговаряла с него и увери, че мъжът няма намерение да се укрива. „Той изрази надежда, че делото ще приключи бързо. Готов е да понесе отговорността си. Наистина много съжалява за това, което се е случило“, каза Чернаева.

На днешното заседание стана ясно, че Ралф Сундберг е готов да плати парично обезщетение на пострадалата камериерка Диана Петкова. В разговор с адвоката си, той е изразил желание да се срещне лично с нея, за да се извини за постъпката си.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук