13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Любовен четириъгълник- ревност от друга жена погубила хубавата Мария

Ревността на новата приятелка на бившия полицай Михаил Менашки- Маргарита погубила хубавата Мария. Това е една от версиите за жестокото убийство в Слънчев бряг, при което беше заклана 30-годишата Мария Златанова от Самоков. Това разказа днес пред медиите съдия Пламен Синков, след делото в БОС за мярката на обвиняемия. Новата изгора на Менашки, Маргарита Митева ревнувала от бившата му приятелка.

                                                                                                                                                                                                                                                                 снимка: това е моделката Маргарита Митева, която ревнувала ченгето от бившата му приятелка Мария, снимка: Фейсбук

Тя дори го заплашвала, че ще се самоубие с кухнески нож, който непрекъснато носела със себе си за самозащита, защото била моделка и се страхувала от натрапници. Маргарита дори подстрекавала бившия полицай да набие Мария, която уж продължавала да го търси. Въпреки всички тези нейни показания няма основания Маргарита да бъде привлечена като съучастник в убийството, уточни съдията.

В ноща на убийството Маргарита имала рожден ден и заедно с Менашки и приятели празнували край Слънчев бряг. Според показанията на хора от компанията пили уиски, но според съдия Синков Михаил не е извършил убийството под въздействие на алкохол или наркотици.

„Бях на рожден ден, не съм излизал”, заяви днес в съда бившият полицай. Той отрече да е имал въобще връзка с Мария. „Бъркат ме с мой колега”, каза Менашки. На въпрос на съдията, защо тогава  е звънял на телефона й, бившият полицай заяви, че Мария била доста известна в Слънчев бряг и често търсела помощта на ченгетата при проблеми.

Менашки отрече да познава и новия приятел на Мария, Симеон Куминков от Несебър. 18-годишното момче беше ранено при опита да спре бившият полицай, който налетя на Мария с ножа.

Все още не е ясно дали кухненския нож, който носела със себе си моделката Маргарита е този, с който е прободена смъртоносно Мария. Иззети са и лентите от видеокамерите пред х-л „Гларус”, където Мария е била управител на бара. Назначени са и още експертизи, както и ДНК анализ. По фланелката на Менашки е открита кръв, както от Мария, така и от нейния приятел.

Днес в съда бившето ченге не успя да обясни как кръвта им е попаднала на тениската му, след като твърди, че не е извършил убийството. „Има много варианти“, нагло заяви бившето ченге.

Бургаският окръжен съд остави днес Менашки зад решетките. Ако бъде признат за виновен той ще лежи зад решетките най-малко 15 години.

Менашки е уволнен от полицията на 6 август заради търговия с фалшиви винетки. Пред бл. 30 в Меден Рудник, където той живее коментират, че Менашки разказвал, че продава винетките-метне, за да събира пари за „чаровна брюнетка“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук