17.1 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Редица ограничения и интензивен трафик в областта

Все по-интензивно става движението по пътищата в областта. На повечето места пътните настилки са сухи. Превалявания от дъжд има в най-южните райони. Температурите са положителни. Видимостта не е намалена. Остава затворен пътят Веселие – Ясна поляна, заради повреден мост. По пътя Средец – Бургас е въведено ограничение за движение на автомобили над 4 тона.

трафик

Забранено е движението на камиони над 10 тона по пътя Черница – Сунгурларе – Чубра, поради концентрация на пътнотранспортни произшествия. За 20-тонни камиони е забранено да се движат и по пътя Царево – Резово, където има и въведени ограничения на скоростта. По надлеза на пътя Бургас – Созопол край местността „Ченгене скеле” е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. поради авария на носещата конструкция на надлеза. 

Продължава рехабилитацията на пътя Елхово – Бургас, където има въведено ограничение на скоростта в участъците в ремонт. Въведено е ограничение на скоростта по пътя Слънчев бряг – Бургас в участъка между км 222-ри до км 225 –ри ,заради изграждане на второ пътно платно.

Водачите да преминават с повишено внимание, тъй като скоростта на движение е намалена на 50 км/ч в участъците на съществуващите кръстовища, а движението е организирано в двете новоизградени платна. Няколко са забраните за движение на тежкотоварни автомобили. Дюлински проход е затворен за тежкотоварни автомобили.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук