12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Ремонт затваря фронт-офиса на общината

Центърът за административно обслужване, намиращ се на гърба на Община Бургас /ул. Александровска № 26/, временно ще затвори, поради извършване на основен ремонт в помещението, съобщиха от пресцентъра на община Бургас. Това ще се случи в рамките на седмица от 14.12. 2013г. – 21.12.2013г.

Докато трае ремонта, гражданите ще бъдат обслужвани в съседното помещение намиращо се в ляво на Центъра за административно обслужване. Приканваме ви в този времеви период да ползвате услугите предимно в Териториалните дирекции, а за плащане на данъци – и в салона за обслужване на граждани на ул. Александровска № 83. Услугите, касаещи гражданската регистрация, ще се извършват и в отдел „ГРАО“ на ул. Конт Андрованти № 1-3, ет 1 /в дъното на коридора – в ляво/.

Ако желаете да подадете своето заявление за услуга, моля направете го преди 14.12.2016 г. или го отложете след Коледните празници, уточниха от местната администрация и допълват: „Ние, служителите на Община Бургас, ще се постараем да не ви създаваме дискомфорт, но ако това се случи, предварително се извиняваме за неудобството. Надяваме се на разбиране, а като компенсация ви обещаваме нова визия и нова организация на работа в Центъра.“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук