11.5 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Ресурсен център-Бургас с традиционна изложба за Международния ден на хората с увреждания

Под мотото „И аз творя!“ –Ресурсен център-Бургас аранжира изложба по случай 3 декември- Международен ден на хората с увреждания. Творбите- пана, рисунки и картички са изработени от сръчните детски ръце, с помощта на специалните педагози. Изложбата е сътворена от деца със специални образователни потребности на територията на област Бургас. Творбите са подредени в Областна управа и в Регионалния инспекторат по образованието.

„Ресурсен център-Бургас се присъединява към отбелязването на този ден, с уважение към хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на лична изява и достоен живот“, сподели г-жа Антоанета Стоянова, директор на РЦ-Бургас. Педагогическата колегия изказва благодарност към ръководството на Областна управа- Бургас, както и към ръковдството на РИО-Бургас за проявеното разбиране и подкрепа. Чрез техния благороден акт, бургазлии ще могат да видят със собствените си очи творбите на малчуганите-творци.

Това е ден, който е призив към обществото за повече внимание и човешка топлина. Целият колектив на Ресурсен център- Бургас ежедневно подкрепя и насърчава таланта и желанието на децата със специални нужди да вървят напред и нагоре.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук