10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Реформаторите регистрираха листа, ще гонят 12 000 гласа в Бургаско

Реформаторският блок регистрира своята листа в РИК Бургас. Водач на листата е зам. председателят на СДС Костадин Марков, който е и зам. кмет по строителство в Община Бургас. Втори е мениджърът Живко Табаков, който е лидер на партията на Меглена Кунева в Бургас, трети остана Георги Митев от ДСБ. Костадин Марков определи като основни противници на предстоящите парламентарни избори БСП и ДПС. По думите му от Реформаторите ще се борят да удвоят резултата си в Бургас от евроизборите, когато за тях са гласували 6000 души. костадин марковПри 60% избирателна активност дясноцентристката коалиция ще разчита най-малко на 12 000 гласа в областта. „Аз се надявам да проиграем и преференциалният вот и гласовете ни да са повече, защото всеки има право да зачеркне този кандидат, който иска. Преференциалният вот ще ни даде предимство, защото при нас са свободно мислещите хора и всеки харесва някой. Това ще доведе до мобилизация и затова очаквам по-висок резултат”, коментира Марков.

реформаториКостадин Марков коментира още, че очаква удари под кръста, но за 7 години вече не ги усеща и не му правят впечатление. „Който, каквато кампания иска, такава да прави! Ние ще бъдем болезнено и безкрайно честни. Няма да казваме например, че ще открием 1 млн. работни места, което веси полуграмотен човек осъзнава , че е глупост , напротив ще казваме, че влизаме в режим на рестрикции, че има голяма дупка в бюджета, че предстои увеличение на тока.”, каза Марков.

регистрация РИККампанията на реформаторите ще мине под мотото „Да спасим България”. По думите на Марков в такава кризи е лесно, защото не трябва да пишеш много академични програми. „Просто трябва спасиш една банка, от която зависи цялата банкова система, трябва да оправиш дупката в бюджета, но на първо място трябва да отпушиш еврофондовете, защото държавата ще фалира ,ако до 2-3 месеца не тръгнат плащанията”, каза водачът на листата.

Живко Табаков от Движение „България на гражданите” обяви, че целият реформаторски блок стои зад водача на листата в Бургас Костадин Марков, който ще допринесе за развитието на града в бъдещия парламент.

 

Вижте листата на Реформаторския блок:

Ето и пълната листа

 

  1. Костадин Иванов Марков

 

2. Живко Иванов Табаков

 

3. Георги Митев Митев

 

4. Неджиб Мехмед Акиф

 

5. Константин Димитров Райков

 

6. Ирина Юлий Абаджиева – Репуц

 

7. Стоян Пенчев Колев

 

8. Дойчо Павлов Дойчев

 

9. Валентин Георгиев Люцканов

 

10. Татяна Димитрова Михова

 

11. Вълчо Иванов Чолаков

 

12.  Мехмед Хасан Катърджъолу

 

13. Кирил Димитров Крушков

 

14. Тошко Гетов Йотов

 

15. Халил Рашид Халил

 

16. Бориска Николова Стоева

 

17. Илия Йовков Петков

 

18. Ивайло Денчев Ляхович

 

19. Стамен Димитров Стамов

 

20. Камелия Симеонова Борисова

 

21. Светомира Димитрова Димитрова

 

22. Стоян Демирев Грозев

 

 

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук