11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Реформаторите ще бъдат честни с избирателите, няма да обещават милион работни места

Реформаторският блок в Бургас стартира официално предизборната си кампания без концерти и помпозни мероприятия, а с представяне на листата си за народни представители. Десните са преценили, че след  Деня на траур в памет на жертвите от потопа това е най-удачната  форма.

Водачът на листата Костадин Марков каза, че реформаторите ще разчитат на честност  и откровеност при срещата с избирателите, няма да обещават един милион работни места, а напротив ще казват, че ще има увеличение на тока, че има дупка в бюджета, че ако не се отпушат еврофондовете ще има фалирали общини. „Глупости няма да говорим, колкото гласове съберем толкова”, заключи Костадин Марков.

Втори в листата на реформаторите е Живко Табаков, който  е председател на „Движение България на гражданите” в Бургас. Той е мениджър в сферата на туризма и познава добре проблемите в тази сектор.

Трети в листата на реформаторите е Георги Митев – председател и регионален координатор на ДСБ – Бургас;  д-р по ветеринарна медицина. Главен секретар на Българския ветеринарен съюз – два мандата.

В листата има още лекари, адвокати, многодетни майки, хора в строителния бизнес.

В бъдещия парламент реформаторите ще търсим консенсус с всички бургаски депутати от всички партии за важните  за Бургас инфраструктурни проекти и проблеми, казаха още от Реформаторския блок.

 

Ето и листата на Реформаторския блок до 10 място:

 

1.Костадин Марков: Роден е на 15 ноември 1971 г. в Бургас. Завършил е Строителният техникум родния си град, а по-късно и Университета за строителство, архитектура и градоустройство в София /УАСГ/, специалност „Промишлено и гражданско строителство”. Магистърска степен „Строителни конструкции”. Специализирал е политически мениджмънт в НБУ.През 2009 г. е избран за председател на Областен съвет на СДС в Бургас. . На XXI- вата Национална конференция на СДС през юли 2013г. е избран за заместник -председател на СДС Заместник-кмет по „Устройство на територията и строителството” в Община Бургас.

 

2. Живко Иванов Табаков- роден през  1977 г.  в Бургас, общински председател на „Движение България на гражданите”-Бургас. По професия е мениджър, развиващ частен бизнес. Има висше  образование  –  бизнесадминистрация в туризма

3. Георги Митев Митев – роден през 1967 година в град Бургас; председател и регионален координатор на ДСБ – Бургас;  д-р по ветеринарна медицина. Има частна практика, собственик на ветиринарна клиника. Главен секретар на Българския ветеринарен съюз – два мандата.

4. На четвърто място е представителят  на Народна партия „Свобода и достойнство” – Неджиб Мехмед Акиф. Той е роден на 1978 година в Бургас. Занимава се с частен бизнес в областта на строителството.

5. На пето място е общинският  председател на СДС – Бургас – Константин Димитров Райков – роден през 1969  г. в Смолян;  адвокат, дългогодишен член на синята партия,  член на Националното ръководство  на СДС. Средното си образование завършва в Английска езикова гимназия гр. Пловдив. Магистър е по право от Бургаски свободен университет. Завършил е академията за политици към Нов български университет. Работил е като юрисконсулт, в момента има собствена адвокатска практика. Женен, с едно дете.

6. На шесто място е председателят  на Християндемократическа партия на България – адвокат Ирина Юлий Абаджиева – Репуц. Тя е родена през 1972 година;  председател на Инициативен родителски комитет и майка на 4 деца

7. На седмо място е председателят на СДС-Айтос Стоян Пенчев Колев. Той е роден през 1972 година в Айтос, занимава се със собствен   бизнес,  собственик на търговска верига, хлебозавода („Хляб и сладкарски изделия“ ЕООД гр Айтос)  и мелницата в Айтос.Стоян Колев е  и общински съветник от СДС в Айтос. Завършил е висше  образование в СУ “ Св Климент Охридски“ – специалност  теология.

8. На осмо място е представителят на БЗНС  Дойчо Павлов Дойчев. Той е роден през 1948 година. Има   полувисше образование – машини и съоръжения. Занимавал се е с частен бизнес в областта на строителство до преди една година, а сега с охранителна дейност.

9. На девето място е областният координатор на Движение „България на гражданите” Валентин Георгиев Люцканов. Той е роден през 1976 година, завършва средното си образовние в ССУМОР-Бургас (морското училище) със специалност „Корабни машини и механизми”. Продължава обучението си в университет „Проф. д-р Асен Златаров” и се дипломира като магистър по специалността „Стопанско управление”.  Семеен с едно дете.

10. Д-р  Татяна Димитрова Михова е родена през 1968 година в Бургас.  Член на ДСБ. Завършила медицинска академия в София и специализирала  „уши, нос и гърло”. В момента работи в гр.Бургас като лекар оториноларинголог в І ДКЦ. Има и частен кабинет.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук