11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Ритъм барабанна терапия за деца аутисти отново в Бургас

За втора поредна година Сдружение „УСМИВКА“ ще бъде домакин в Бургас на Институт „Либера“ и господин Мартин Иванов, който ще посети града, за да представи новата си книга “Алхимия на ритъма”. Събитието ще се състои в две части:  от 17.30 до 18.00 часа и  от 19:00 до 21:00 часа в Танцова Академия – “Бална зала”, к-с “Славейков” на 29.01.2013 г. Програмата функционира като формат, който ще бъде представен в 10 големи града на България – Бургас е 4-ти подред.

снимка: borbabg.com

Водещ на мероприятието е Мартин Иванов – специалист по ритъм терапия, който в първата част ще представи своята книга, предназначена за специалисти в сферата на психологията, психиатрията, педагогиката, логопедията, социалните дейности, представителите на благотворителни организации, както и за хора, които се интересуват от духовни и терапевтични практики, личностно развитие и самоусъвършенстване.
Втората част представлява практическо продължение на първата. Участниците ще могат да се докоснат до различни видове ударни инструменти и да се включат в една позитивно зареждаща алхимична ритъм сесия.
Гостите на събитието ще имат възможност да си купят книгата с 20% отстъпка и да получат автограф от автора.
Събитието ще бъде заредено и с благотворителност – инициирана от Сдружение „УСМИВКА“, която ще се проведе непосредствено преди началото – от 17:30 до 18:00 часа  само за деца с аутизъм и техните родители и е част от поредицата кампании , които ще бъдат реализирани от Сдружение „УСМИВКА“ в Бургас през 2013г.
В рамките на 30 минути Мартин Иванов ще проведе курс, предназначен за родители на деца с аутизъм.
Докато удрят барабанчетата с помощта на родителите си, децата се увличат в един ритъм, а така увличат и съзнанието си в друго състояние, което им помага да развият необходимите им за живота умения. Събитието се провежда за втори пореден  път в града.
Ще се проведе и благотворителен  базар на произведения създадени от участниците в „Работилничка за прегръдки“ от 20.01.2013г.

 Събраните средства ще бъдат използвани за кампанията на Сдружение „УСМИВКА“ – „На лагер с УСМИВКА“ за организиране на летен лагер за деца от ЦОП Бургас.
…“Алхимия на ритъма” е книга, пълна с прозрения, идващи от най-дълбока древност и от най-дълбоката ни същност. Книга, която по магичен начин синтезира древното познание за числата, ритъмът на дишането и сърцето, собственото ни настройване към големите вселенски вибрации, взаимодействията ни с хората и природата около нас. „Алхимия на ритъма” може да ви даде безценно познание за вас самите и за уникалното съзвучие между човека, вътрешния му свят и ритъм и заобикалящата го реалност www.rhythm-alchemy.com.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук