16.5 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Родители с деца се включиха в първия по рода фототур „Тон в Тон”,

Над 60 двойки родители с деца се включиха в първия по рода фототур „Тон в Тон”, организиран от областната структура на ЖГЕРБ-Бургас. Събитието, което по атрактивен начин отбеляза 19 август – Световен ден на фотографията, привлече жители и гости на морския град. На терасата на Морското казино майки с дъщери и бащи със синове демонстрираха безупречен стил, облечени в кореспондиращи дрехи и цветове. P1180125Те имаха възможност да бъдат заснети професионално и безплатно от Валентин Георгиев, фотограф от Работилница за спомени „Валенто”. За всички малчугани имаше и подаръци. Водещ на забавното събитие бе обичаният актьор Стоян Памуков.
„Идеята ни бе вдъхновена от стила „Family look”, затова и единственото условие за участие бе всички да са облечени в тон или с еднакъв стайлинг. С дамите от ЖГЕРБ се радваме, че имаше толкова голям интерес към фототура. Приятно сме изненадани от родителите и техните деца, които бяха положили усилия и впечатлиха всички с визия, добро настроение и много усмивки. Искахме да покажем българското семейство в една по-модерна и забавна светлина. В момента подготвяме и друго събитие, което ще бъде с обществено-социална насоченост и ще се проведе в средата на следващия месец”, сподели Евелина Михалева, председател на областната структура на ЖГЕРБ.
P1180072Сред атрактивните участници във фотосесията бяха и руски и украински туристи, които се оказаха облечени в тон, докато се разхождаха в Морската градина.
В инициативата взеха участие дамите от общинското и областното ръководство на дамската организация, народният представител Диана Йорданова, общински съветници, членове на МГЕРБ и други клубове на партията.
P1180097Всички снимки, запечатали емоциите на семействата, ще могат да бъдат получени безплатно от фотоцентъра в хотел „България”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук