14.3 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Родна версия на Ромео и Жулиета в Царево, фамилиите им в ожесточен бой

Масово меле в ромския квартал „Мандрата“ в Царево вдигна на крак вчера Гранична полиция Царево и Специализираните полицейски сили към МВР Бургас. Причината за инцидента е родна версия на Монтеки и Капулети- два враждуващи рода, които не са съгласни с пламналата любов между ромските Ромео и Жулиета.

снимка: архив

В Районно управление «Полиция» – Царево е получено съобщение от 46 годишния П.И. от Царево, живеещ в кв. «Мандрата» № 8, за това че малко по-рано е нападнат в дома си от петима мъже, които счупили прозореца на входната му врата, разхвърлили в двора му покъщнина и след това му нанесли побой.

След инцидента около къщата на П.И. се събрали множество хора, което наложило използването на допълнителни сили от Граничен полицейски участък – Царево и Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас.

Причина за възникналия инцидент е любовна драма между младеж и девойка от две съперничещи си фамилии, които желаели да живеят заедно, но не получили одобрение от роднините си.

Вуйчото на момичето – Ц.С., 37 годишен от Царево поръчал петима младежи да нападнат и пребият бащата на момчето – П.И., в резултат на което възникнало масово сбиване между двете фамилии.

Няколко часа по-късно при оказване на съдействие от страна на служители на Граничен полицейски участък – Царево за прекратяване на масовия бой в кв. «Мандрата», са нанесени материални щети спрямо л.а. «Ленд Роувър», с бургаска регистрация, собственост на Регионален граничен сектор – Бургас.

Щетите са предизвикани от хвърлени камъни по автомобила по време на извеждане на пострадали лица, в резултат на което е счупено задното панорамно стъкло на «Роувъра».

По случая е образувано бързо полицейско производство срещу  45 годишната Е.И. от Царево / съпруга на П.И./, живееща на същия адрес. Работата по случая продължава.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук