14.3 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова са кандидат- президентската двойка на ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов и лидер на партия ГЕРБ обяви официално кандидат-президентската двойка на партията. Това са министърът на МРРБ Росен Плевнелиев и правосъдният министър Маргарита Попова. „Дълбоко вярвам, че развитие и прогрес може да има, когато знаем къде отиваме и когато имаме ясни приоритети . Аз съм роден в малък град и съм син на учители, които ми дадоха труд и постоянство. Не се притеснявам да бъде лидер. Човек на действието съм.”, бяха първите думи на Росен Плевнелиев.

 

снимка: gerb.bg

„Спряхме се на тази двойка защото България има нужда от модерна визия и да стане средно развита европейска държава. Трябва ни модерен човек.

Когато обсъждахме кандидатите съм се старал също така в кабинета да не се получи вакуум. В МРРБ има силен екип и той ще работи по същия начин и ще бъдат обезпечени всички проекти.

 

снимка: gerb.bg

 Ахилесовата пета на България в ЕС е съдебната система и затова преценихме, че издигането за вицепрезидент на доказан магистрат и министър като Маргарита Попова ще помогне за реформата в съдебната система”, заяви Бойко Борисов при обявяването на кандидатурите.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук