11.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Роси Черногорова остана сама с две деца

На 35 години Росица Черногорова остана сама с две малки деца. В сряда съпругът  Димитър Стоянов-Лудия бе разстрелян пред кооперацията, в която живеят в Пловдив, пише 24 часа.

Родената в София красавица е сред родните топмодели от края на 90-те и първите години на новия век.

снимка: 24 часа
                                                                                                                                                                                                                                                      снимка: 24 часа

С огромните си сини очи и изваяно като от скулптор тяло, тя прави успешна кариера и зад граница.

Роси е част от екипа на агенция “Визаж”, чрез тях участва в дефилетата на най-популярните български дизайнери като Жени Живкова, Жана Жекова, Албена Александрова, София Борисова, Аля Милушева.

Висока 179 см и с перфектни мерки, Черногорова е предпочитано рекламно лице на бански костюми и бельо. Снима десетки такива каталози, а лицето  често се появява в тв реклами на големи наши компании. При единственото ревю на Джанфранко Фере в София Роси бе една от манекенките, избрани да представят колекцията на световния дизайнер.

Дългокраката красавица става част от първото поколение манекенки, които масово получават ангажименти от чужди агенции. Преди това са единици момичетата, успели да пробият зад граница. Но с времето източноевропейките стават все по-търсени и българките започват да крачат по модните подиуми из цял свят, да снимат за списания и каталози, да участват в реклами.

Заради ангажименти в продължение на няколко години Роси Черногорова прекарва повече време в чужбина, отколкото в България.

Работи за водещи

модни къщи в

Швейцария, Германия,

Испания, Италия,

Турция. Пътува до Южна Африка. Повече от 10 години момичето с впечатляващи сини очи гради успешна кариера.

И докато все още е на върха и е сред най-популярните лица у нас, тя изчезва от светлините на прожекторите. Решението  е продиктувано от срещата с Димитър Стоянов. Заради пламналата между тях любов Роси напуска столицата и отива да живее в Пловдив. Едва към края на първата  бременност медиите, които иначе изкъсо следят живота , разбират, че ще става майка. В края на 2008 г. се ражда синът им Атанас. Щастливите родители искат

семейството им да

продължи да

се увеличава

и не чакат дълго. Дъщеричката им Даяна се появява на бял свят през 2010 г. За малката принцеса всички казват, че е одрала кожата на майка си и е взела същите сини очи.

Оттогава до сега Роси Черногорова избягва светските изяви. Има само няколко появявания във фотосесии, колкото хората да си припомнят какво е изгубил модният подиум в нейно лице.

В малкото разговори, които е имала с журналисти, обяснява, че Димитър е всичко, което може да иска от един мъж. Твърди, че заради усмивката му и децата си е казала сбогом на модата.

След двете раждания Роси Черногорова продължава да има все същата изваяна фигура. Поддържа я с фитнес, където по-често ходи със съпруга си. Димитър се опитва да запали по спорта и малкия Наско, затова от съвсем малък го води със себе си в залите за бокс и фитнес. Околните сочат семейството за пример, Роси и половинката  имат прекрасни отношения и се грижат за децата си с огромна любов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук