13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Румен Петков: Бургас трябва да вижда себе си в листата на АБВ

Във всяка една от листите на АВБ ще присъстват местни хора. В Бургас има сериозни авторитети, които могат да правят национална кампания. Това заяви Румен Петков- член на УС на партията на пресконференция в морския град. По думите му листите за предстоящите парламентарни избори са в процес на структуриране и повече яснота ще има между 17- 20 август.Румен Петков припомни, че най-силните години като народен представител на президента Георги Първанов са били именно, като народен представител от Бургас.

Петко Иванов, който е член на Националния съвет на АБВ съобщи, че общинските организации на партията се изграждат в срок, предстои провеждането на общинска и областна конференции на АБВ, а до началото на предизборната кампания трябва да бъдат изградени и гражданските съвети към партията.

Петко Иванов представи и анкетната карта на АБВ, в която са отбелязани основните 11 предложения на АБВ. Те ще залегнат в предизборната платформа на партията, като 12-тото предложение ще бъде направено от самите граждани.

От АБВ обявиха, че много бивши членове на БСП вече се присъединят към структурите на партията в Бургас, като кап. Георги Карлов. Румен Петков заяви, че е много хора, които са искали да станат членове на АВБ са станали жертва на политически репресии от правителството на Орешарски.

На пресконференцията присъстваха още Антон Коджабашев, който е член на Националния съвет на АБВ , Иван Киров, Драгомир Попов и доц. Апостолов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук