12.6 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Румен Петков: В листата на АБВ има човешко богатство/снимки/

„Листата на Коалиция „АВБ- Движение 21″ за Бургаски регион е най-добрата“ . Това заяви нейният водач Румен Петков при регистрацията и днес в РИК Бургас. „В нея има човешко богатство –има лекари, има архитекти, има хора от малкия и средния бизнес , има хора на наемния труд, има хора, които се занимават с обществена дейност. Преди всичко това са почтени хора, които бургазлии познават и които ще бъдат полезни на района. Не говоря само по време на кампанията, а хора, които ще бъдат ангажирани в следващия 4 годишен период с решаване на проблемите в Бургаска област.“, заяви Румен Петков. По думите му основна част от кандидатите са между 30 и 45- годишна възраст, професионално подготвени хора в сектори, които са много чувствителни за страната ни като цяло- социалната политика, образование, здравеопазването . В листата има представители на академичните среди, има преподаватели.

„Целим чрез тях да вдъхнем самочувствие на бургазлии , че могат да излъчат почтени и подготвени хора”, допълни Румен Петков. Той заяви, че има пълно доверие на областния лидер на АБВ Антон Коджабашев, който е успял да структурира партията в една много тежка ситуация , когато върху АБВ е бил оказван системен натиск и от ляво и от дясно. „Той съумя да структурира наши общински структури, които правят реална политика по ключови проблеми. От тук тръгна идеята за първи път да бъде изградено Министерство на туризма. Той поддържа изключително добра комуникация с органите на местното управление независимо от коя политическа сила е.”, посочи Румен Петков и допълни, че стремежа на коалицията АВБ и Движение 21 е да направи силна кампания и да постигне максимален резултат в парламентарните избори.

Румен Петков коментира разпоредената проверка на служебния министър проф. Огнян Герджиков на кабинета Борисов. „Проверка на управлението не може да бъде направена за две седмици . Това са процеси, които са се търкаляли с години. И ако се цели да се направи действително ефективен анализ на политиките , които са водени трябва доста по-продължителен период от време. Но определено обществото ни се нуждае от усещане за контрол. Стъпката е правилна, но тя трябва да има своето продължение”, коментира Румен Петков.

 

Вижте листата за народни представители за Бургас на Коалиция „АВБ-Движение 21”

1. Румен Йорданов Петков

2.Антон Боянов Коджабашев .

3. Веселина Манолова Дончева

4. Георги Сталев Георгиев

5. Драгомир Георгиев Ошавков

6. Камен Димитров Сейменлийски

7. Мария Георгиева Милева – Желева

8. Стефан Иванов Касабов

9. Станимир Тодоров Пехливанов

10. Веселина Йорданова Драганова

11. Ирена Георгиева Михайлова

12. Драгомир Иванов Попов

13. Андон Паскалев Шопов

14. Виолина Веселина Райнова

15. Костадин Евгениев Андонов

16. Мехмед Мустафа Мехмед

17. Силвия Александрова Лецковска

18. Стоян Костов Стоянов

19. Марин Атанасов Бангев

20. Владимир Гроздев Русев

21. Радослав Русков Симионов

22. Мартин Драгов Манолов

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук