14.9 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Румен Петков АБВ: Неприсъствието на България на туристическата борса в Москва е цинизъм

политическа реклама:

Трябва да има обществен дебат, който да очертае петте основни приоритета на държавата, които да не бъдат променяни при смяната на всяко едно правителство. Един от тези приоритети задължително трябва да е туризма. Това заяви в Бургас Румен Петков- председател на Националния предизборен център на АБВ. Той посочи като най-грозния пример за липсата на отношение на държавата към този сектор, че България не е била представена на туристическата борса в Москва. По думите му това е цинизъм и липса на отношение на правителството към руския турист.

Румен Петков посочи още, че Русия се готви да разшири ембаргото си за стоки от ЕС, като следващата стъпка са лекарствата. Такава санкция ще бъде пагубна за българската икономика.

АБВ е против санкциите срещу Русия, каза още Румен Петков. Ген. Михо Михов-водач на листата за Бургаски регион също коментира темата.

Румен Петков се обяви още за рестартиране на проекта „Южен Поток”. Според него  газовата компания вече има подготвено резервно трасе през Румъния и има опасност България да бъде изхвърлена от проекта.

Областният координатор на АВБ за Бургас Петко Иванов коментира, че предизборната кампанията на партията в региона върви успешно, като всеки ден се организират срещи в различни селища и с различни браншови структури.

АБВ участва в парламентарните избори за Народно събрание с бюлетина №14.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук