11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Румяна Желева събира мнения в интернет

Активен контакт с възможно най-много хора, без ограничения или дистанция ще помогне да подобрим проектите за развитието на България в рамките на Европейския съюз – коментира бургаският евродепутат Румяна Желева. Тя направи свой блог и профил в социалната мрежа Фейсбук. „Това ще ми помогне да срещам различни мнения, сигнали и предложения, както и да получавам независима оценка за ситуацията у нас“, обясни Румяна Желева. Електронният дневник е нещо задължително за съвременния политик, който не трябва да се дистанцира от гражданите.rumyana-jeleva-1.jpg Обществото в интернет се развива изключително динамично и има по-голяма свобода да изразява мнението си, смята още тя.
Блогът на евродепутата от Бургас е в популярната платформа на blog.bg, което позволява страницата http://rjeleva.blog.bg/ да се посещава от възможно най-широк кръг потребители. От екипа на Европейския информационен център в града поясниха, че материалите няма да бъдат само политически, като Желева ще споделя впечатления от пътувания, срещи с интересни личности, както и наблюдения за българската икономика и вписването ни в културната рамка на Европа.

Препоръки и питания към евродепутата ще се оставят в профила й във Фейсбук (http://www.facebook.com/profile.php?id=545290565&ref=name#/profile.php?id=1328643310&ref=ts).

„Глобалната социална мрежа набира сили и у нас, затова смятам това за още една възможност да утвърдим политиката на ГЕРБ за откритост към проблемите на хората и лесна комуникация с групите, които засега остават пренебрегвани. Стремя се да бъда максимално полезна и за тези, решили да потърсят помощ в общуването с институциите от Брюксел, както и на младите хора, които се интересуват от стажантските програми и обмяната на опит с кадри от останалите членки на ЕС“, разясни Румяна Желева.

Нуждата политиците да застанат лице в лице с хората неофициално и да прочетат коментарите им се доказа и от статистиката – само за ден в профила на бургаския евродепутат във Фейсбук има 180 приятели.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук