13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Руснаците след боя с полицаи в Свети Влас: Ще съдействаме, оставаме тук /видео/

Евгений и Сергей Егорови, които бяха задържани след зверски бой с полицаи в Свети Влас, обявиха, че ще съдействат на българските власти за по-бързото разрешаване на случая. Баща и син се сдобиха с обвинения след яростна съпротива при задържане в хотелски комплекс в курортното село. Двамата поискаха да бъдат пуснати срещу парична гаранция.

„Ще останем, за да съдействаме. Всички наши разногласия с хотелския комплекс в Свети Влас ще се решат според законите в България. Неоснователно е мнението, че ще навредим на някого или ще се укрием“, каза Сергей Егоров /на снимката по-горе/.

От своя страна синът му Евгений обяви: „Аз издържам семейството си. В ареста няма как да работа.“. 36-годишният мъж бил директор в голяма компания. Баща му е пенсионер. И двамата са с висше образование.

В съда защитникът им обяви, че в постановление по случая е допусната грешка, като в документа било посочено, че деянието е извършено в Слънчев бряг, а не в Свети Влас.  Окръжните магистрати в Бургас ще се произнесат в 17.15 часа.

Руснаците обжалват поставения им от несебърския съд арест. В съдебната зала днес присъства и почетния консул на Руската федерация в града Тонко Фотев. Руснаците са с обвинение за нанасяне на лека телесна повреда.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук