22.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Руснаци поверяват имуществото си на „3С СОТ Бургас“

Руснаци поверяват сигурността на имуществото си на бургаската охранителна фирма „3С СОТ“ ООД. Броят на рускоговорящите клиенти на дружеството се увеличава. Новите обекти, които фирмата ще охранява са в Поморие, Свети Влас и Созопол. Става въпрос за комплекси и апарт хотели. Руските клиенти сключват целогодишни договори за техническа охрана и за видеоналбюдение. „3С СОТ Бургас“ ООД„Идват в офисите си с ясна идея от какво точно имат нужда. Взискателни са като клиенти, искат високо качество на техниката и услугата, която предлагаме“, каза Петко Иванов – управител на „3С СОТ Бургас“ ООД. Фирмата му осигурава физическа охрана на комплексите и апарт хотелите, в които има руски клиенти през лятото. През зимата охраната е основно чрез видеонаблюдение.

„3С СОТ Бургас“ разширява и клиентите си сред бургаските учебни заведения. Расте интересът от страна на училищата за сключване на договори за пожаро известяване. Система за пожарно известяване трябва да бъде монтирана задължително в детски градини, училища, университети, читалища съгласно влезлите в сила промени в нормативната уредба, регламентиращи правилата и нормите на пожарна безопасност при екстлоатация на обектите, като се разширява обхвата на обществените сгради, които трябва да бъдат осигурени с пожароизвестителни системи (ПИС).

Фирмите, които могат да монтират такива системи трябва да притежават нужния лиценз. След монтажа системата се инспектира от представители на пожарната, които подписват нужните документи.

В Бургас, фирмата, която притежава такъв лиценз е „3С СОТ“ ООД. Фирмата проектира и съгласува проекта със съответната служба по Противопожарна безопасност и защита на населението, прави доставка и инсталира оборудването съгласно проекта, пуска системата в експлоатация. При сключване на договора се осигурява и гаранционен сервиз на системата, която се поддържа и обслужва съгласно наредбата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук