23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

„Ръчичката“ пуснат предсрочно, катастрофира пиян и без книжка

Затворник с повече от 10 присъди, който наскоро бе пуснат условно предсрочно, отново е на път да се върне зад решетките, предава „24 часа“. Иван Златев, известен с прякора Ръчичката, е катастрофирал пиян и без книжка на територията на община Руен. Инцидентът е станал на 7 ноември. Случаят е поет от прокуратурата.

Златев е сред най-известните обитатели на затвора, а прякорът му идва от това, че  едната му китка  липсва. Говори се, че той се е самонаранил, поставайки ръката си на релсите, за да избегне казармата. През септември изненадващо за мнозина бе включен в списъка на пандизчиите с добро поведение  и предложен за предсрочно условно освобождаване.

Да се подреди Ръчичката сред отличниците е обида за системата, колкото и пъти да го пускат, той прави гаф и се връща, коментираха запознати с нрава на рецидивиста. Все пак Окръжният съд одобри предложението и Златев бе пуснат на свобода като остатъкът от последната присъда – 8 месеца, да изтърпи условно.

Сега обаче Ръчичката трябва да се върне зад решетките и заедно с новата си присъда да излежи и 8-те месеца. Според запознати обаче в момента той не е задържан и не е изключено да се укрие.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук