14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Самотник скочи от 11-ия етаж на болница

60-годишен мъж от карловското село Васил Левски скочи от високите етажи на хирургиите на Пещерско шосе в Пловдив и сложил край на живота си тази нощ. Предполага се, че Добри Гърдев Василев скочил от 11-ия етаж, пише Марица.Мъжът бил приет за лечение на 9 срещу 10 февруари около 5.00 часа сутринта. Часове по-рано той бил на гости на свой съсед, където си направили солиден мъжки запой.

линейка, катастрофа

Около полунощ Добри си тръгнал. Домакинът го изпратил до пътната врата, дори му помогнал да обуе едната обувка, която се изхлузила, разказаха негови приятели.

Само след няколко метра на път за дома си обаче той паднал и се контузил здраво. Около 3.00 часа мъж от съседната къща излязъл да нагледа двора си и чул стенания и викове. Когато излязъл на улицата, познал Добри, който лежал безпомощен и контузен в студа. Човекът извикал линейка. Добри престоял при минусови температури, проснат на земята, повече от два часа, разказаха хората от селото.

Тази сутрин в село Васил Левски хората изпаднаха в шок, след като научиха за трагичния край на своя съселянин.

Преди години Добри работил в кметството, събирал местните приходи. След това се преместил на работа в Карловския тракторен завод, където бил технолог. Добър и интелигентен човек, но много самотен. Нямаше семейство и самотата му тежеше много, коментираха в селото. Най-вероятно това е причината той да избере този край на живота си, смятат в село Васил Левски.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук