13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Само ден след траура, пет тежки пътни инцидента в Бургас с убито дете

 Само ден след траура в Бургас, заради загиналите четирима души от региона в автобуса-убиец на АМ „Тракия“, в града станаха 5 тежки катастрофи с една жертва.  12 годишно момиченце беше сгазено от „Ауди“ до бургаския МОЛ, а от МВР Бургас съобщават за още двама блъснати велосипедисти, обърнат мотор и пострадал възрастен пешеходец на ул. „Демокрация“. p1030484.JPGОколо 08.00 ч. по пътя от надлез «Крайморие»  в посока «Асфалтова база» – с. Маринка, поради загуба на контрол в ляв завой, самостоятелно катастрофира мотопед «Ямаха», с бургаска регистрация, управляван от 53 годишната М.С. от кв. «Крайморие». Жената с фрактура на черепа, без опасност за живота е настанена за лечение в бургаската болница.

На 17.06.т.г. около 10.20 ч. на бургаската улица «Янко Комитов» срещу № 30, поради неспазване на предимство при пътен знак «СТОП», такски  «Шевролет Калос», управляван от 62 год. А.Х. от Бургас, блъска правомерно движещия се велосипедист – Ц.Т., 31 годишен от Бургас, който получава охлузни рани по тялото, но е без без опасност за живота.

На 17.06.т.г. около 15.35 ч. на кръстовището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и «Струга» в посока х-л «Космос», по неустановени до момента причини л.а. «Нисан», управляван от 52 годишната Е.Т. от Бургас блъска велосипедиста Б.В., 17 годишен от Бургас, който е откаран в МБАЛ – Бургас и настанен за лечение с диагноза «комоцио», без опасност за живота.

В момента екип на «Пътна полиция» е на мястото на ново пътно-транспортно произшествие, възникнало между автомобил и пешеходец на ул. «Демокрация» пред клона на «Райфайзен банк». По първоначални данни маневриращ на заден ход автомобил е блъснал преминаващ зад него възрастен човек, който е откаран в МБАЛ – Бургас. Все още няма данни за здравословното му състояние.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук