13.8 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Само кандидатите на Коалиция за България достигат до всяко населено място в областта

 Кандидатите за народни представители от Коалиция за България се опитват до достигнат до всяко населено място в областта. Прекиятконтакт с хората, стехните проблеми е най- важен за нас, каза вторият в листата Пенко Атанасов. Той се срещна с жителите на села в общините Карнобат и Сунгурларе. Отговорността на БСП и на Коалиция за България е да не допусне България да пострада в следващите четири години, сподели пред хората Пенко Атанасов. Ние доказахме,че можем да решаваме вашите проблеми и сега не трябва да допуснем на гърба на всеки един гражданин да извършват експерименти и да се допуснат тежки грешки, допълни още той.

            Атанас Зафиров се срещна с жителите на селата Даскотна, Планиница, Рупча, Листец, община Руен. Ние, левицата имаме потенциал със силна и открита кампания към хората, към техните проблеми, с конкретни предложения, решения и ангажименти да спечелим тяхното доверие, заяви кандидатът за народен представител от Коалиция за България. Трябва да се постараем да дадем ясни ангажименти пред българските граждани, да направим кампания максимално близо до хората, в пряк контакт, за да се поздравим с успех на изборите в неделя, допълни още той. Днес Атанас Зафиров направи дарение на пенсионерския клуб в кв. Сарафово.

         Кандидатът за народен представител от левицата д-р Красимира Каракашева се срещна с жителите на селата Гълъбец и Порой, община Поморие. БСП  постигна съществен напредък в увеличаването на пенсиите и гарантирането на правата на нашите пенсионери, каза пред събралите се местни жители д-р Каракашева. Би било много жалко да видим всички тези придобивки да намаляват или дори да изчезват, ако на власт дойдат неподходящите хора. Само гласът за БСП е глас, гарантиращи по-големи пенсии и защитени права, категорично заяви д-р Красимира Каракашева.

         Кандидатът за народен представител от Коалиция за България Стойко Танков се срещна с жителите на селата Радойново, Драка и Драчево, община Средец. Постигнахме много презтези четири години, но си даваме сметка, че това не е достатъчно. Наясно сме, че жизненият стандарт в България все още има да извърви дълъг път, докато достигне до нивото, което всички българи заслужават, каза Стойко Танков. Съзнаваме, че пенсионерите заслужават много повече. Знаем, че българите заслужават много повече. БСП се ангажира да придвижи икономиката напред и да се справи с тази криза. Само БСП има ясна визия и конкретен план за силна икономика, допълни кандидатът за народен представител от Коалиция за България.penko1.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук