21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Свети Влас посрещна Николай Димитров с пълна зала

При голям интерес премина срещата на Николай Димитров с избиратели в гр. Свети Влас. Настоящият кмет на Община Несебър и независим кандидат с №9 в интегралната бюлетина бе посрещнат с пълна зала и овации в морския град. Срещата бе част от предизборната кампания на Димитров под мотото „Правилно поставените цели носят успех“.

 

1  Пред заинтересованите граждани Николай Димитров представи в презентация отчета си за извършената дейност и изпълнените проекти през изминалия мандат. И тук, както в цялата община, акцентът е върху прецизно водената социална политика с грижа за хората и подобряване на условията за живот. Подобренията в инфраструктурата посрещат още на входа на Свети Влас, където пътят, идващ от Слънчев бряг, е разширен модернизиран и улеснява движението между курортите с кръгово кръстовище. В рамките на града е извършена основна реконструкция на уличното осветление и тротоарите, изградени са велоалеи, извършен е ремонт на сградата на кметството, както и на тези на училището и детската градина. Новият културен дом разполага с конферентни зали и зали за културни мероприятия, а в непосредствена близост до него е разположена и новата Алеята на занаятите. Сред заложените за изпълнение проекти през следващия програмен период Димитров спомена проекта за нова детска градина в кв. Русалка, както и изграждането на още детски площадки и на футболно игрище в спортно-рекреационен парк. Срещата завърши с дискусия относно актуалните въпроси, вълнуващи гражданите на Влас, и идеите им за развитие на града, като Николай Димитров подчерта, че независимо какви са плановете на неговия екип, те винаги могат да бъдат променени в зависимост от нуждите на обществеността.

9

Следващата среща, предстояща в графика на Николай Димитров, е с жителите на с. Гюльовца. Тя ще се състои на 5. октомври в залата на Читалище „Светлина – 1928“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук