13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Сводницата от „Меден Рудник” с дъщеря шизофреничка, но остава в ареста

Бургаският районен съд остави в ареста, задържаната за сводничество и трафик на хора Станка Тодорова Бодурова. Повдигнато и е обвинение по чл.159 А, който предвижда от 3 до 10 години затвор и парична глоба от 10 000 до 20 000 лв. Според държавното обвинение се касае за тежко, умишлено престъпление.  Като мотив за мярката „постоянно задържане под стража” беше изтъкнато, че Мадам Станка вече е осъждана преди 6 години за кражба и има вероятност да извърши ново престъпление.

снимка: Мадам Станка през цялото време си криеше лицето от медиите

По-рано в съдебната зала служебният защитник на Станка Мариана Василева поиска по-лека мярка „домашен арест”, като изтъкна, че Станка Бодурова взема хапчета за високо кръвно, а дъщеря й страда от шизофрения и има нужда от грижи.

снимка: момче с качулка присъства в залата, но отказа да се представи дали е син  на Станка Бодурова или приятел

По време на заседанието се разбра, че Станка Бодурова е родена н с. Зидарово на 5 януари 1954 г. Има собствена фирма ЕТ”Демайорка” и работи като управител на кафене. От събраните до момента доказателства става ясно, че пет от момичетата на възраст от 18 до 30 години,които са проституирали, са дали свидетелски показания.Мадам Станка им  е обещавала и давала пари в размер на половината от заработените. Обвиняемата  многократно е набирала и транспортирала жените с лек автомобил до клиенти.

снимка: адвокат Мариана Василева пледира за „домашен арест“ като посочи, че подсъдимата пие хапчета за кръвно и има дъщеря болна от шизофрения

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук