14.3 C
Бургас
петък, май 10, 2024

Сгащиха бургазлия да продава марихуана

22-годишен младеж от Бургас е бил задържан докато продавал наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР. По време на задържането младежът изхвърлил пакетче със зелена тревна маса, разпределена в три топчета. Извършен му е личен обиск, като в гащетите му е намерен укрит найлонов плик с тревна маса с тегло около 20 грама. 

Снимка: ОД на МВР - Бургас

В дома на бургазлията, разположен в бл. 6 в ж.к. «Зорница», са намерени около 300 гр. тревна маса /марихуана/, разпределена в седем найлонови пликчета, две везни и сумата от 2 700 евро. Дилърът е задържан за срок от 72 часа с прокурорско постановление.

По случая е образувано досъдебно производство,  като са проведени множество процесуално-следствени действия / сред тях освен оглед на местопроизшествието, личен обиск и претърсване, са назначени експертизи и са извършени разпити пред съдия/.  Събраните данни по досъдебното производство срещу задържания  за разпространение на наркотични вещества са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук