13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Сдружение „Усмивка“ среща младите с Европа

Бургаското сдружение „Усмивка” проведе успешна кръгла маса на тема „Европа – моето бъдеще, моят шанс за изява”. Инициативата е част от изпълняват проект в партньорство с Областен информационен център Бургас. Участници бяха доброволци към сдружението, учещи в училището в град Камено. На кръглата маса бяха представени теми, свързани с Европейския съюз и начините, по коти функционира.

Между екипът на Сдружението и младежите се оформи дискусия на тема как те, като млади хора, виждат своето бъдеще в Европа и какви са техните права и задължения като европейски граждани. От Областния информационен център беше представена изложба, показваща историята на Европейския съюз и Европа в 12 урока.

Проект „Европа – моето бъдеще,моят шанс за изява” стартира на 1.05.2013 година и ще продължи до 31.10.2013 година. Целта му е да се създаде в Бургаска област център за работа с доброволци. Партньори на Сдружение „УСМИВКА” са Професионална гимназия по механоелектроника и електротехника гр. Бургас и СОУ „Христо Ботев” гр. Камено. Ръководител на проекта е г-жа Митка Георгиева, председател на управителния съвет на СНЦ „УСМИВКА”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук