9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

СДС Бургас приема граждани в обновен офис

 СДС посреща вече своите членове и симпатизанти в изцяло обновен офис. Ремонтът на „Богориди“ 34 бе направен с дарения на членове и симпатизанти на партията и продължи месец и половина. „Сградата е на повече от 100 години и плачеше за ремонт. Сменихме подовата настилка, поставихме нова дограма, осветление, офис мебели и др. Помещението вече придоби истински европейски облик“, казва с гордост секретарят на сините Тошко Иванов. dsc06334.JPGВъпреки ремонтните дейности и летните отпуски сините не са спирали своята работа. Общинските съветници приемат граждани всеки четвъртък от 18,00 часа. Хората се обръщат към тях основно за правни консултации и за проблеми, свързани с общинските и държавни институции. Близо 60 бивши служители на частна фирма, охранявали обекти на БДЖ в цялата Бургаска област се обърнали за съдействие към СДС.
Хората били освободени от работа без писмени предупреждения и неизплатени трудови възнаграждения за 4 месеца. Сините ще настояват да се потърси отговорност на ръководството на фирмата и обещаха да съдействат за изплащане на полагащите им се възнаграждения.
“ Имаме уверението на „Инспекция по труда“-София, че е образувана административна преписка по случая и е започнало производство  по издаване на индивидуален административен акт, който се очаква да завърши на 13 септември“, успокои ощетените служители общинският председател Вълчо Чолаков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук