9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

СДС на 25

СДС – Бургас отпразнува 7 декември със синя торта и в компанията на коалиционните си партньори от Реформаторския блок. Днешната дата е специална, защото  Съюзът на демократичните сили навършва четвърт век от своето създаване и доказва, че продължава смело напред.

„На този рожден ден най-радостна ме прави мисълта, че вече никой не може да ми зададе въпроса живо ли е СДС”, каза Костадин Марков. Марков е зам.-председател на СДС на национално ниво и народен представител от Реформаторския блок, избран от Бургаски регион.  Той сподели, че никога не е възприемал  годишнината само като празник на сините.

„7 декември е празник на свободните  хора, защото когато СДС се създаваше,  всички бяхме заедно с една обща идея. Сигурен съм, че много от хората, независимо какви политически пристрастия имат,  усещат датата по специален начин”, допълни Марков.

На 25-тия рожден ден на Съюза на демократичните сили присъстваха и  областният председател на партията, който е и областен управител на Бургас – Вълчо Чолаков, общинският председател на СДС Константин Райков и коалиционните партньори от Реформаторския блок. Сините разрязаха тортата за годишнината в тяхната компания и си пожелаха здраве и успехи.

„Надявам се мъдростта да е споходила повечето от нас и да взимаме решения на базата на нашия 25-годишен опит. Смятам, че СДС си е направило изводите от пораженията, които претърпя през последните 13 години и след такъв период от време най-накрая има представители във властта. СДС участва в управлението заедно с  коалиционните си партньори от Реформаторския блок. Не напразно днес заставаме пред вас в този формат”, каза областният председател на СДС Вълчо Чолаков. Рождениците си пожелаха и след 25 години отново да празнуват заедно.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук