14.9 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

СДС празнува 26 години от създаването си

Двадесет и шестата годишнина от създаването на СДС ще отбележат сините в Бургас днес в 18:00 часа днес в зала „Георги Баев“ на Морското казино. За годишнината СДС създаде специална пощенската картичка. Тя е в ограничен тираж и включва някои от най-важните момента в 26-годишната история на Съюза на демократичните сили. Ето и обръщението от СДС.

Днес, преди 26 години, се роди синята партия, която постави началото на края на тоталитарната система и почти половинвековния комунистически режим!

СДС е партията, която промени България! Която установи демокрация, свобода и постави ясна национална кауза – евроатлантическата интеграция на държавата!

СДС е партията, която започна реалните реформи за превръщането на плановото стопанство в пазарно, за връщането на земите и имотите на хората, които им бяха отнети по времето на комунизма.

СДС върна България в европейското семейство на демократичните държави, извоюва българите отново да пътуваме без визи в Стария континент.

Днес, като част от реформаторска коалиция, СДС отново работи за продължаването на реформите във важни сектори.

Благодарим на всички хора, които ни подкрепяха през годините и не се отказаха от емоцията и магията на трите букви – СДС!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук