9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Търсят изчезналата Валя на шест езика

Полицаят Валентин Георгиев- приятелят на изчезналата медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова, не може да се примири с версията за нейното самоубийство и продължава да я търси. В личния си профил във Фейсбук, той е публикувал снимка на красивата си приятелка с послание :”Аз вярвам, че тя ще се върне! Липсваш ни Валка.”

 

988459_758365454197496_3921708758328458397_nПродължава да се разпространява и снимката на Валентина, с молба, който е забележи или има някаква информация да сигнализира на тел. 112. Снимки на Валентина се разпространяват в социалната мрежа и на турски, гръцки, испански, френски, немски и италиански. Една от появилата се версия през последните дни е, че е възможно младата жена да е станала жертва на трафик. Същата версия лансира и ясновидката Николета.

Момичето изчезна на 15 вечерта. Това, което се знае, че е хванала такси от кв. Лозово, където живее и после следите и се губят.

Единствената информация до момента от МВР Бургас е, че не се касае за умишлено престъпление, вътрешен или външен трафик. „Към момента случаят е изяснен в детайли, но предвид изричното несъгласие на семейството да се подава каквато и да е информация, МВР – Бургас е длъжна да се съобрази с това искане и да бъде лаконична при подаването на данни към медиите.”, се посочва в съобщението. Неофициално от полицията споделят версията, че Валя се е самоубила, като се е хвърлила в морето. 11 дни от изчезването и обаче, издирването в морето не даде резултат.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук