9.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Седмокласничката Радостина от Ново Паничарево: Директорът посягаше и на други момичета/снимки/

Жалбата срещу директора на ОУ „Христо Ботев“ в Ново Паничарево Христо Радев е подадена от бащата на седмокласничката Радостина- Христо Христов. Радостина разказа пред zonaburgas .bg , че в понеделник директорът я извикал в кабинета си. Срамува се да разкаже какво точно се е случило, но по съвет на своя учителка успява да направи клип. По думите й Христо Радев е посягал и на други момичета от училището. „Не съм единствената, има още много други момичета”, казва Радостина. Майката на Радост, Анка Христова е гледала клипа:„Ми как няма да ме притеснява, става въпрос за детето ми, аз я пращам да учи не за глупости”, казва Анка. В селото са шокирани от случая. Кметът на селото Яна Жекова отказва да повярва, че директърът на училището Христо Радев е извършил сексуално посегателство срещу ученичката.„Ако имаше нещо подобно все пак аз толкова годни работя с този човек повече от 10, той е около 20 години директор, все някой щеше да се е оплакал .” Преподавателите в ОУ „Христо Ботев” защитават своя колега .

„За мен е натопен! Радостина е невъздържано дете, малко палаво, пубертета го гони, редовно закъснява за училище има малко по свободно държание”, разказва Иванка Желева. Учителката Емилия Тонева я допълва, че Радев бил много добър човек е, всеотдаен.
Други жители на селото пък разказват, че директорът и бащата на момичето са имали спор, а директорът често употребявал алкохол.
Предстои прокуратурата да внесе утре в съда искане за определяне на постоянна мярка „задържане под стража“ на 58-годишния мъж.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук