21 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Семинар по бразилско джу джицу се проведе в Бургас

Извънредният семинар по направление «НЕ ВАЗА» / бразилско джу джицу/ с участието на главния инструктор на Централен полицейски карате и джу джицу клуб – Варна – сенсей Станислав Карастоянов се проведе на територията на гр. Бургас. Участваха, както трениращи в школата в Бургас, така и свободно практикуващи спорта младежи. Занятията преминаха при особен интерес, като бяха подобрени уменията и качествата на трениращите.

karateБразилското джу джицу акцентира на работата на земя – това направление е световен феномен и всички,уважаващи себи си школи, наблягат на подготовката в тази насока. Според сенсей Станислав Карастоянов второто му посещение в бургаския клуб е повече от ползотворно. По думите му : «Въпреки, че клуба в Бургас е създаден преди година и половина, успехите постигнати от състезателите му са повече от впечатляващи. Инструкторът – Венилин Русинов и новото попълнение в лицето на Радостина Николова се справят много добре с поверените им отговорности, като резултатите и за в бъдеще ще бъдат в челните позиции».

Предстои посещение във Варна на състезателите от Централен полицейски карате и джу джицу клуб – Бургас, където ще се проведе Национален семинар на клуба.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук