16.5 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Семир Абумелих: Няма драма, напускам общинския съвет в Бургас

Общинският съветник от ГЕРБ Семир Абумелих съобщи днес, че напуска работата в местния парламент. Той заяви, че не бива да се търси никаква драма в неговото решение. Абумелих иска да се отдаде на работата си, като собственик на МБАЛ “Дева Мария”, тъй като през 2012- 2013 г. иска  лечебното заведение да стане университетска болница. Това начинание ще му отнеме много време и трябва на насочи усилията с тази посока. Семир Абумелих каза още, че е влязъл в политиката и в ГЕРБ, през 2007 г.,  с една единствена цел да се сложи край на епохата Йоан Костадинов. След като ГЕРБ вече имат стабилно мнозинство в местния парламент и спечели такава убедителна победа в Бургас, според него той може спокойно да се оттегли  и да се отдаде на бизнес делата си. Семил Абумелих остава в ГЕРБ и ще продължи да бъде председател на клуб на партията.  

Ръководителят на групата на ГЕРБ в местния парламент Димитър Людиев призна, че наистина Семир Абумелих и Диана Йорданова, която стана депутат,  са били “остриетата на герберите” в общинския съвет, но вярва, че тяхните места ще бъдат заети от други общински съветници.

Запитан дали не се е изкушил да се пробва да стане депутат след 2 години, Семир Абумелих отговори, че никога е нямал политически амбиции.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук