15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Семир Абу Мелих от ГЕРБ с 3 питания към Атанас Зафиров от БСП

Депутатът от ГЕРБ в 42-рото НС Семир Абу Мелих изпрати отворено писмо до вече бившия депутат от БСП Атанас Зафиров с три питания. „В политиката трябва да има принципи, а не лични нападки. В тази връзка ви задавам три въпроса, на които ще чакам да ми отговорите до деня на предстоящите парламентарни избори.Защо вашето правителство не осъществи обещаната реформа в сектор здравеопазване?Защо вашето правителство спря изграждането на четирилентовия път „Бургас – Слънчев бряг”? Кой назначи Делян Пеевски?

Семир Абу МелихДавам ви месец и половина да си помислите. Това са съществени въпроси – първите два касаят много силно нашия регион, а последния националната политика.

Що се отнася до твърдението ви, че не било истина, че бившия вече министър Таня Андреева поиска от МБАЛ-Бургас да върнат парите за ремонт на спешния център сте се объркал, не разбрал или не ви се иска да повярвате. За този акт има документи и ако искате мога да ви ги изпратя или предам лично.

Относно заявената ви публична благодарност към д-р Таня Андреева, че е превела средства за инфекциозното отделение на МБЛАЛ-Бургас искам да ви информирам, че това не е жест от страна на министъра, а е част от задълженията й.

Пожелавам ви успешна предизборна кампания. Дано БСП в областта да има поне двама народни представители в следващия парламент, за да можем да работим заедно за развитието на областта.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук