11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Сигнали за проблеми с градския транспорт в Бургас постъпват на тел. 112

Служители на Община Бургас и фирмите, ангажирани със зимната поддръжка, дават денонощни дежурства и реагират на всички получени сигнали. И в момента 20 машини се движат по улиците на града, заети с премахване на снежното покритие или обработка против заледяване.

Ситуацията е тежка, както в цяла Източна България, но пътищата в общината са проходими. Днес беше възстановено движението на автомобили в участъка Банево – Изворище – Драганово. Така единственият затворен за движение път остава Рудник – Брястовец, където има сериозни снегонавявания, но се работи усилено, за да стане отново проходим утре.

В град Бургас общественият транспорт изпълнява успешно своите задължения към гражданите. Сигнали за затруднено придвижване са получени за маршрута, по който върви автобус Б1 в „Изгрев“, както и за Пътен възел Юг, по който се минава от и към „Меден рудник“. Реагира се на тях, както и на всички други обаждания, приети на тел. 112 и дежурния в Общината на номер 056/907 218.

snyag-burgas-2Метеоролозите предвиждат утре и вдругиден да намалява и спира както снеговалежът, така и силният вятър. Дотогава се движете с повишено внимание пеш и с автомобил. Ако не се налага да излизате, останете у дома!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук