15.4 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Сигнал за купуване на гласове и рекет в района на Малко Търново получи предизборния щаб на КБ в Бургас

Обезпокоителни сигнали за купуване на гласове и рекет получи предизборният щаб на Коалиция за България в Бургас от общинската организация на БСП в Малко Търново. От централата на социалистите в пограничния град алармират, че от няколко дни представители на ГЕРБ  обикалят ромската махала и раздават хранителни продукти.

В същото време граждани пътуващи, между България и Турция през граничен пункт Малко Търново сигнализират за неправомерно събирани  такси от страна на митническите служители, каквито е нямало във времето преди предизборната кампания. Чуждестранните туристи дори коментират, че са станали жертва на рекет.

Предизборният щаб на Коалиция за България ще направи проверка на случващото се в Малко Търново и ще сезира компетентните органи при наличие на престъпление.

От щаба на червените в Бургас за пореден път призовават държавната и общинска власт в региона да спрат да упражнява натиск и да агитират в полза на подалите оставка управляващи, тъй като съгласно законите държавните и общински служители нямат право да участват в предизборната кампания.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук