16 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Силна реч на Корнелия Нинова! Разплака делегатите в зала 1 на НДК

Със силно емоционалната си реч соцлидерката Корнелия Нинова не само взриви от аплодисменти, но и разплака зала 1 на НДК. И бе изпратена от трибуната със ставане на крака. До момента сълзите на конгрес бяха „патент“ на Ламбо, който е иконата на БСП и никой не се е доближавал до него по въздействие върху социалистите, коментираха впечатлени от Нинова делегати-ветерани.

Нинова нееднократно бе приветствана с алодисменти по време насловото си, но най-емоционален бе финалът на речта й. Тя напусна трибуната, от която четеше, и се доближи до делегатите, сключила ръце пред себе си. След което им цитира китайска мъдрост: „Ако ти е трудно, значи вървиш по правилния път, важното е да не спираш. Успешен е онзи човек, който, следвайки идеята си, стига до целта. Нека следваме идеята си и постигнем целта си да постигнем такава България, за каквато мечтаем, каза Нинова.

И с треперещ от вълнение глас описа мечтата си – да няма нито едно кътче необработена зема, да вижда семейства с млади колички в парковете, да няма бедни, а когато на международни срещи влезе български политик, да става тихо и всички с респект да казват: Влиза България! Соцлидерката надъха залата, че БСП може да победи на изборите. И бе изпратена със ставане на крака и викове „Победа“.

Делегати бяха впечатлени и от новата визия на конгреса. Модерната овална сцена с издигнат над трибуната голям мултимедиен екран позволяваще дори на хората от последните редове на залата да имат кристална видимост.От 782 избрани делегати за форума са се регистрирали 728 или 93%. 121 от тях са до 35 г., а 256 са жени./ 24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук