10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Симеонов: Етническият мир няма да бъде нарушен, ако ДПС е изолирана

„Етническият мир в България няма да бъде нарушен, ако ДПС бъде изолирана от политиката на страната. Много добре е за България ДПС да се капсулира“, коментира евентуалното неучастие на ДПС в новия кабинет от студиото на бТВ Валери Симеонов от Патриотичния фронт.

„Политиците използват циганския етнос за електорални манипулации“, заяви още Симеонов. Той бе твърд в позицията си, че иска задължително гласуване, като на български избори да гласуват хора с двойно гражданство, които обаче са в страни-членки на ЕС.

По думите му не трябва от сутрин до вечер да се занимаваме с безсилието на полицията, която не може да се справи с изстъпленията в ромските махали в Петрич и Харманли. „Трябва да се състави програма с основните приоритети за изваждане на България от кризата без ДПС. Ще подкрепяме всичко, което се изпълнява от програмата, а не даден министър“, подчерта Симеонов.

„Няма как да съм „златен пръст“. Валери Симеонов не е Волен Сидеров. С удоволствие бих му теглил един шут“, каза той, но добави, че няма да си разчиства сметките със Сидеров в парламента. „С него да си разчиства сметките Свети Петър“, заяви лидерът на НФСБ.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук