11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Синдикатите бойкотираха областния съвет за тристранно сътрудничество в Бургас

Представителите на двете синдикални организации  – КТ „Подкрепа” и КНСБ в Бургас  не взеха участие в Областния съвет за тристранно сътрудничество, свикат от областният управител Константин Гребенаров . Поводът за свикването на Съвета са наболелите през последните седмици социално – икономически проблеми, а целта да се потърсят начини за разрешаването им. 

Константин Гребенаров- Областен управител на Област Бургас

С изключение представителите на двата най- големи синдиката, всички останали членове от страна на държавните институции и работодателските организации присъстваха на срещата.

„Винаги сме работили в синхрон и в добро сътрудничество, както със синдикалния лидер на РС на КНСБ – Здравко Тошков, така и с Иван Костадинов от СРС на КТ „Подкрепа”. Благодарение на конструктивния диалог сме намирали добри решения по редица въпроси, касаещи проблеми на местно равнище. Аз не се отказвам от този диалог, защото съм убеден че това е правилният начин да се стигне до консенсус. В тази връзка въпреки отказа им да участват в днешното заседание на Областния съвет за тристранно сътрудничество оставаме отворени за бъдеща работа с тях”, каза Областният управител Константин Гребенаров

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук