11.5 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Сините в Бургас във футболно шоу срещу футболни легенди

Отборът на “Синята коалиция” в Бургас игра оспорван мач с кандидатите за общински съветници от листата на “Обединена социалдемокрация”.

След много голови положения и оспорвана борба за топката футболното шоу завърши с равен резултат 13 на 13. В редовното време бяха вкарани по 8 гола във всяка врата и се стигна до дузпи, при които резултата беше 5 на 5.

Водачът на листата на сините в Бургас Костадин Марков беше капитан на отбора на “Синята коалиция”. В него рита и лидерът на СДС Мартин Димитров. И двамата се превърнаха в голмайстори на срещата.

Капитан на противниковия отбор беше футболната легенда Милен Георгиев.  Ето какви бяха настроенията, минути преди мача.

В отбора на “Синята коалиция” се включи още шефът на националния предизборен щаб на СДС Борис Марков. Братът на депутата от СДС Ваньо Шарков – Михаил Шарков беше вратар. Народният представител д-р Шарков беше лекар на мача, а спортният журналист Камен Алексиев – съдия.

За сините в Бургас рита и капитанът на Левски и кандидат за кмет на СДС в Своге Христо Йовов. Използвахме почивката между двете полувремена да му зададем няколко въпроса.

В отбора на Милен Георгиев от “Обединена социалдемокрация”  участваха бургаските футболни легенди Благомир Митрев, Станчо Цонев, , Еролин Кючуков, Даниел Моралес, Велиан Парушев, , Ангел Стойков, Митко Трендафилов и Костадин Джамбазов.

 Преди началото на двубоя синият лидер в Бургас Костантин Марков подари на капитана на противниковия отбор Милен Георгиев плакет- наръчник на футболиста с написани в него указания- „Как да стана общински съветник”.

В наръчника е записано, че в периода 23 септември- 23 октомври трябва да се рита неуморно, а в изборния ден в да се зачеркнат номерата 38 и 46.

Всички присъстващи на футболното шоу можеха да си направят снимка за спомен с Дарт Вейдър, да похапнат сладолед или да се подсладят със синьо захарно петле.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук