17.6 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

Сириец и французин са сред терористите, извършили атентатите в Париж

Френски следователи са установили самоличността на двама от терористите, които извършиха серия атаки в Париж. Радиостанция Europe1 съобщава, че единият от тях е французин, а другият – сириец. Паспортът на гражданина на Сирия е намерен до тялото на един от камикадзетата, които се самовзривиха край „Стад дьо Франс“.

Кола е пробила полицейски кордон във Франция и пътува към Париж. Това съобщи кореспондентът на bTV във френската столица. По-късно колата е била забелязана в предградие на Париж. По непотвърдена информация в зала „Батаклан” е намерен сирийски паспорт и се предполага, че той може да е на някой от терористите.

Също така френските спецслужби работят по кола с белгийска регистрация, която е била паркирана близо до едно от местата, на които снощи бяха извършени 6 координирани терористични актове. Очаква се потвърждение на новините. Припомняме, че снощи в Париж бяха извършени 6 координирани терористични акта, при които са убити над 120 души, над 200 са ранени, като 80 от тях са в тежко състояние.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук