14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Скандален клип с насилие над гимнастичка в Бургас /видео/

Скандален клип с насилие над състезателка по художествена гимнастика, взриви социалните мрежи. На видеото се вижда как треньорката на клуб „Олимпия” в Бургас Елена Симеонова дърпа за ушите дете от ансамбъла, разтърсва му главата и го обижда.

Това се случва по време на тренировка за предстоящото държавно първенство по художествена гимнастика за ансамбли, което се открива днес в Бургас.

Елена Симеонава обясни пред екипа ни, че нищо сериозно не се е случило : „Това е нормално , нормално   в процеса на работа , когато децата са превъзбудени и това е единствения начин, който сме намерили да ги озаптим по някакъв начин”

Клипът е сниман от спортен репортер на бургаска кабелна телевизия, който е присъствал на тренировката, за да направи репортаж за предстоящото държавно първенство.

Петър Михайлов: „ Тя не само вербално , но и физически упражняваше насилие и тормоз върху децата ..имаше и други хора в залата, в последствие разбрах, че това безпардонно поведение се повтаря и пред родители… не мога да разбера защо до сега няма сигнали, няма жалби ….”

От регионалната телевизията вече са сезирали Агенцията за закрила на детето , която е започнала проверка . Треньорката Елена Симеонова е дала обяснения.

Теменуга Захариева- Агенция за закрила на детето – Бургас „Тя обясни, че въпросната състезателка , която е на 11 години от Несебър е хиперактивно дете и за да е върне в реалността я дръпнала за ушите и леко я разтърсила главата, това което се вижда в клипа. Родителите на детето са присъствали в залата и не са реагирали по никакъв начин”.

Потърсихме за коментар и треньора на националния ансамбъл за художествена гимнастика Ина Симеонова. Пуснахме и клипа…

Ина Симеонова: „Ами, явно всеки треньор си има някакъв манталитет и начин на работа ,ако това е нейния, това не е моят!!!

За сега няма официално становище от Българската федерация по художествена гимнастика.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук