14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Славия и Черноморец завършиха при резултат 1:1

„На фона на това, че останахме с човек по-малко, донякъде има задоволство от спечелената точка. Но като цяло смятам, че нашият отбор трябва повече да съжалява за пропуснатите две. Когато бяхме с числено равенство, т.е. след изравнителния гол, ние имахме доста чисти положения, които пропуснахме. Когато останахме с човек по-малко трябваше да променим както схемата, така и поведението си на терена и мисля, че тогава се справихме добре във фаза защита. Във фаза атака, разбира се, куцахме, нямахме насищане в предни позиции. Въпреки това в последните минути Балджийски имаше стопроцентово положение, с което да реши мача“, заяви старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров на пресконференцията след края на двубоя..
„Среден мач за нашия отбор, с много проблеми, които имахме да решаваме преди него. А тази седмица в рамките на 2 дни трябваше да прекрояваме тотално схемата и начина на игра. Тримата ни външни полузащитници отсъстваха поради различни причини, но пак казвам – като цяло се опитахме да се противопоставим на Славия и ние сме отбора, който трябва повече да съжалява за пропуснатата победа“, допълни наставникът на „акулите“.

 

Славия и Черноморец завършиха при резултат 1:1 мача помежду си от 22-ия кръг на „А“ група, съобщава сайта sportni.bg. Равенството не задоволява и двата тима, които се борят за участие в Лига Европа. В 11-ата минута Владислав Златинов изпълни непряк свободен удар от десния фланг и включилият се в атаката централен защитник на „белите“ Живко Желев с глава изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата на гостите – 1:0 за Славия.

В 19-ата минута цялата публика на стадион „Славия“ се изправи на крака и започна да ръкопляска в жест на подкрепа към Стилиян Петров в битката му с левкемията.

Малко след това гостите от Бургас изравниха. Мароканецът Атиф Шаешу открадна една топка в центъра, напредна и с удар от границата на наказателното поле направи безпомощен вратаря на „белите“ Стефано Кунчев.

В 61-ата минута френският защитник на „акулите“ Жереми Фо-Поре извърши грубо нарушение срещу Петър Димитров и главният съдия Георги Йорданов без колебание му показа втори жълт и съответно червен картон. Така гостите от Бургас останаха с човек по-малко на терена половин час преди края на мача.

Славия не можа да се възползва от численото си превъзходство, а гостите, макар и в намален състав, бяха близко до гол в 85-та минута, но защитникът на „белите“ Даниел Златков успя да отбие от голлинията удар на влезлия като резерва Венелин Филипов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук