14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Слави Бинев: Заради СРС скандала Европа ще ни наложи финансова карантина

Оставки в МВР заради СРС скандала поиска лидерът на коалиция „ГОРДА България“ Слави Бинев. Като гаранция за честни избори той настоява моментално да бъдат отстранени от позициите им министърът на вътрешните работи Петя Първанова, главният секретар Калин Георгиев и шефът на СДВР Валери Йорданов. Бинев очаква заради скандала с подслушванията напрежение в съдебната система и Европа да ни наложи пълна финансова карантина.

 Лидерът на ГОРД Слави Бинев каза още, че не изключва наесен да има нови парламентарни избори заради патовата ситуация, в която ще се окажат партиите при опитите да се състави правителство.

 Привърженик съм на програмно правителство, но само ако в него не влязат същите хора, които управляваха до сега, коментира още Слави Бинев. Той представи в Бургас водачът на листата за региона, автомобилния състезател Стоян Апостолов. Апостолов е амбициран да покаже характер  в политиката, както до сега в спорта.

 На брифинга беше представен и областния координатор на коалиция Горда България за Бургас Янко Чичинов. Присъства и Слави Георгиева-гл. секретар на ГОРД.

Днес от 17.30 на площад „Тройката” Горда България”  ще представи програмата си  и ще се срещне с бургаската общественост.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук