21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Слави започва да търси хора, които да управляват България

Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната. „Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа“, обяви водещият в съобщение до медиите.

В него той отправя нови критики към сегашните политици и нарича днешната политическа класа некадърна и неморална. „Тъжна, тъжна, тъжна работа“, констатира Слави. Той пише, че референдумът продължава, за да доведе до отвоюване на гражданските права на народа. Повод за това били постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност от страна на политическата класа и трите милиона, гласували в допитването от миналата година.

„Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал, за да бъдат наречени политици и държавници“, допълва Трифонов.

Той уточнява, че това не значи, че няма такива българи. „И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи“, пише още водещият.

„Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ“, завършва Трифонов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук